Kasvit Maassa ovat vihreitä. Auringon säteily massiivisinta vihreän valon aallonpituusalueella. 

Tässä on yhteys. Aurinko säteilee enimmäkseen vihreää, ja siksi kasveista on tullut vihreitä, että ne voivat käyttää tätä hyväkseen.

Onko kukaan ennen huomannut tätä yhteyttä?

 

Olen yllä esittänyt argumentin laadun, jolla voi kritikoida Suomen hallitusta täysin osaamattomaksi. Voi esittää oman näkemyksensä alkuräjähdyksestä. Ja monia muitakin asioita tuolla laatuluokituksella pystyy jo tehdä. Jos kertoisin kaikki asiat mitä sillä voi tehdä, ei maailman mahtuisi kirjat jotka silloin pitäisi kirjoittaa. 

 

Kasvit ovat oikeastaan anti-vihreitä. Lehtivihreä käyttää hyväkseen enimmäkseen sähkömagneettisen säteilyn sinisen ja punaisen aallonpituusalueen. Kasvit "sylkevät" vihreän pois itsestään. Lehtivihreä oli aikoinaan uusi tulokas maailmassa, jossa yhteyttävät eliöt olivat usein violetteja arkeoneja. Tai anti-violetteja arkeoneja, jotka sylkivät violetin valon ulos, ja käyttivät hyväkseen enimmäkseen sähkömagneettisen säteilyn vihreänä valona ilmentyviä aallonpituuksia. Nämä arkeonit olivat todella vihreitä, ja nykyiset kasvit ovat todella sini-punaisia. Lehtivihreän ei kannattanut kilpailla samasta ruuasta arkeonien kanssa, joten ne kehittivät kyvyn syödä eriväristä valoa.