Ensimmäinen koskaan ostamani sähkökirja Amazonista. Luulin että Calibrella saisin Kindle-formaatin muunnettua epubiksi, ja tämän sitä kautta oman sähkökirjalukulaitteen ruudulle. En osannut.

Ostin, koska halusin lukea tarinan '—All You Zombies—'. Olin kuullut tämän olevan äärimmäinen aikamatkustusparadoksi-tarina. Jos on tarina, jossa poika on oma isänsä myös, niin tässä henkilö on paljon enemmän. En juonipaljasta mitään. Mutta tämä tarina oli aidosti hieno. 

Sitten tässä oli neljä muuta novellia. They näistä paras. Viimeinen The Man Who Travelled In Elephants huonoin. 

Ylipäätään en usko tämän olleen koskaan mikään todellinen novellikokoelma. Sähkökirjojen maailmassa mitä tahansa tarinoita voidaan lyödä yhteen. Kirjan kansikin on todella surkuhupaisan näköinen:

https://www.amazon.com/All-You-Zombies-Classic-Heinlein-ebook/dp/B00EIK1VCE/ref=sr_1_1?keywords=all+you+zombies+by+robert+a.+heinlein&qid=1677759632&s=digital-text&sprefix=heinlein+all+you+%2Cdigital-text%2C246&sr=1-1

Oho, huomasin olevan olemassa novellikokoelman The Unpleasant Profession of Jonathan Hoag, joka sisältää kaikki samat novellit kuin tämä, mutta tuo niminovelli puuttuu. Miksiköhän tällaiseen ratkaisuun on päädytty, että se poistettiin. Jostain oudoista rahallisista syistä, oletan.